|
Forum STOWARZYSZENIA ELEKTRYKÓW POLSKICH
Witamy :)
|
Usterki w funkcjonowaniu Forum SEP |
Autor |
Wiadomość |
Jarek79
Aktywny uczestnik forum Jarek
Pomógł: 141 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1243 Skąd: Tarnów/Kraków
|
Wysłany: 20-02-08, 09:48 Usterki w funkcjonowaniu Forum SEP
|
|
|
Witam
Tutaj należy zgłaszać zauważone nieprawidłowości w funkcjonowaniu Forum SEP np.: problemy z wysyłaniem wiadomości na PW, itp.
|
_________________ Pozdrawiam
Jarek |
|
|
|
|
herman
Uczestnik forum
|
Wysłany: 01-03-17, 22:08
|
|
|
Witam,
miałem problem z rejestracją w przeglądarce Opera. Nie przyjmował kodu z obrazka (cały czas komunikował "zły kod". Kod (wydaje mi się) na obrazku był 8162. Miałem wątpliwość co do 8 ale próbowałem wszystkich cyfr po kolei ale bez zmian. Nie wiem czy powodem był sam kod błędnie przypisany czy problem z przeglądarką, bo na chromie miałem już inny kod. W każdym razie zgłaszam, bo jeżeli to problem z przeglądarką to być może ktoś już próbował się zarejestrować i nie dał rady.
Brakuje możliwości zgłoszenia adminowi problemu z rejestracją. Nie mogę się w żaden sposób skontaktować z adminem, żeby poinformować go o takiej sytuacji, bo muszę być zalogowany. Zarejestrować się jednak nie mogę ...
Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Jarek79
Aktywny uczestnik forum Jarek
Pomógł: 141 razy Wiek: 45 Dołączył: 04 Lip 2007 Posty: 1243 Skąd: Tarnów/Kraków
|
Wysłany: 24-03-17, 08:45
|
|
|
Witam
Problem występuje a jego rozwiązanie jest dostępne w nowszych wersjach forum. Kontakt do admina jest podany i nie potrzeba się zalogować żeby napisać do mnie maila. |
_________________ Pozdrawiam
Jarek |
|
|
|
|
Janusz Nowastowski
Uczestnik forum PIGE Izba Elektrotechniki
|
Wysłany: 17-02-19, 09:28
|
|
|
Dlaczego nie można wstawiać zal. w aktualnie stosowanych docx. oraz pdf. |
_________________ Prowadzę firmę i pracuję |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|