|
Forum STOWARZYSZENIA ELEKTRYKÓW POLSKICH
Witamy :)
|
Centrale telefoniczne |
Autor |
Wiadomość |
seba201991
Uczestnik forum SeKo
Pomógł: 7 razy Wiek: 33 Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 220 Skąd: Reńska Wieś
|
Wysłany: 06-01-12, 17:38 Centrale telefoniczne
|
|
|
Witam
Muszę założyć centrale telefoniczną w małej firmie, 3-4 telefony.
Pogrzebałem trochę i znalazłem centrale firmy Slican
http://allegro.pl/central...2008896165.html
Słyszałem, że sprzęt warty swojej cenny.
Teraz moje pytanie: gdzie można zaciągnąć jakieś wiedzy na temat central i instalacji?
Chciałbym, żeby osoba dzwoniąca miała możliwość wyboru. Wybiera numer firmy a później po komunikacie głosowym wybiera np. 1-prezes, 2-sprzątaczka
Co oznacza linia miejska?
Linie wewnętrzne?
Czy firma Slican będzie odpowiednia? - i jaka centralka była w moim przypadku najlepsza? |
_________________ Im więcej się uczę, tym więcej wiem jak mało umiem.. |
Ostatnio zmieniony przez Jan_Czech 06-01-12, 18:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
e-sparks
Aktywny uczestnik forum
Pomógł: 119 razy Dołączył: 24 Sty 2008 Posty: 1088 Skąd: Suwałki
|
Wysłany: 06-01-12, 19:30
|
|
|
Jeśli nie Panasonic, to polski Platan http://www.platan.pl
Z tymi dwoma producentami mam do czynienia od ładnych paru lat, warto z nimi się zapoznać.
Pozdrawiam, Wiesław |
|
|
|
|
darek_wp
Uczestnik forum SQ9OJV
Pomógł: 58 razy Dołączył: 27 Sie 2010 Posty: 346 Skąd: nowy sącz
|
Wysłany: 06-01-12, 22:04
|
|
|
Slicana montuję ładnych parę lat i jeszcze mnie nie zawiódł. Natomiast czytając post i pytania w nim zawarte obawiam się, że nie dasz rady sam podłączyć i zaprogramować żadnej centrali telefonicznej. |
_________________ Nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia - pozostaje kwestia kosztów... |
|
|
|
|
seba201991
Uczestnik forum SeKo
Pomógł: 7 razy Wiek: 33 Dołączył: 03 Sie 2008 Posty: 220 Skąd: Reńska Wieś
|
Wysłany: 07-01-12, 20:41
|
|
|
Wszystkiego się idzie i trzeba nauczyć. Bedę siedział 2 dni tydzień ale zrobię to. |
_________________ Im więcej się uczę, tym więcej wiem jak mało umiem.. |
|
|
|
|
Pawelzgdanska
Uczestnik forum
|
Wysłany: 10-06-15, 10:52 Centrale Telefoniczne
|
|
|
Trzeba się zastanowić gruntownie jak wybrać najlepsze centrale telefoniczne Gdańsk Gdynia Sopot. PABX, SIP TRUNK nie wszystko jest takie trudne jak się wydaje. |
|
|
|
|
JacekGlaca
Uczestnik forum
|
Wysłany: 27-07-15, 20:37
|
|
|
Jak koledzy powyżej wspominali. Na takie potrzeby jakie ma kolega, standardowy SLICAN w zupełności wystarczy. Jeśli chodzi o informacje dotyczące konfiguracji i instalacji sprzętu to Slican ma mocne wsparcie techniczne, ale powiem szczerze, żę jeśli nie jesteś laikiem to w oparciu o szerokie DTR spokojnie sobie poradzisz z tym sam. |
|
|
|
|
Grzesiex15
Uczestnik forum
|
Wysłany: 25-03-24, 13:49
|
|
|
Ja używam centrali telefonicznej Slican, która pozwala nam na efektywne zarządzanie rezerwacjami i obsługę zapytań od gości. Dzięki funkcji IVR (automatyczna sekretarka) automatycznie kierujemy dzwoniących do odpowiednich osób, co znacznie skraca czas oczekiwania na połączenie. Centrala telefoniczna umożliwia także tworzenie spersonalizowanych wiadomości powitalnych dla gości dzwoniących do hotelu, co dodaje naszej obsłudze profesjonalizmu. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|