|
Forum STOWARZYSZENIA ELEKTRYKÓW POLSKICH
Witamy :)
|
Jaka centrala telefoniczna ? |
Autor |
Wiadomość |
waldekw
Uczestnik forum
|
Wysłany: 16-12-14, 06:02 Jaka centrala telefoniczna ?
|
|
|
Szukam jakiejś centrali telefonicznej która byłaby w stanie obsłużyć linie telefoniczne oparte na VoIP. Będą to 3 nr przychodzące które będą musiały być przekierowane na 30 nr wewnętrznych. Jaka centrala sprawdzi się najlepiej ? |
|
|
|
|
elektro011
Uczestnik forum
|
Wysłany: 16-12-14, 08:19
|
|
|
W poprzedniej firmie w której pracowałem używali centrali Datera. Z tego co wiem, to tam też używali VoIP. Dokładnie nie wiem, bo nie zaglądałem im w umowy - a jeżeli chodzi o jakość rozmów to nie do rozróżnienia w stosunku do tradycyjnej telefonii. U nas wyglądało to tak, że gdy ktoś do nas zadzwonił, to komunikat pytał o tematu rozmowy, który można było wybrać tonowo. Jest to chyba najbardziej powszechna praktyka. Z tego co wiem, to na ich rozwiązaniach działają również Call Center. Tu masz do nich namiar: http://www.datera.pl/ - zadzwoń i popytaj o konkretne rozwiązania. |
|
|
|
|
Grzesiex15
Uczestnik forum
|
Wysłany: 25-06-24, 20:50
|
|
|
Ja w swojej firmie korzystam z wirtualnej centrali 3CX. Sama jakość rozmów jest ok, w razie czego można też zwiększać liczbę numerów na wypadek sezonowych akcji albo po prostu wzrostu firmy. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|