|
Forum STOWARZYSZENIA ELEKTRYKÓW POLSKICH
Witamy :)
|
Wybór żarówek do samochodu |
Autor |
Wiadomość |
Karpaciak
Uczestnik forum

|
Wysłany: 26-02-25, 11:33 Wybór żarówek do samochodu
|
|
|
Witam, zastanawiam się nad wymianą żarówek w moim samochodzie. Chciałbym coś bardziej nowoczesnego, bo te tradycyjne halogeny już trochę mnie rozczarowały. LED-y wydają się być super opcją, ale nie wiem, czy każda żarówka LED pasuje do mojego samochodu. Jakie żarówki macie u siebie? Czy warto inwestować w LED-y, czy lepiej zostać przy halogenach? |
|
|
|
 |
Werrutko
Uczestnik forum

|
Wysłany: 26-02-25, 13:15
|
|
|
Ja stawiam na LED-y, bo naprawdę robią różnicę w nocy. Halogeny są okej, ale nie świecą tak mocno jak LED. Jeżeli masz starszy model auta, to musisz sprawdzić, czy twoje reflektory są kompatybilne z LED-ami. Czasami trzeba zrobić drobną modyfikację, ale na pewno warto. Jak będziesz szukać, to polecam sprawdzić opcje online, bo tam jest dużo wyboru. Ja trafiłem na stronę, która ma dokładnie to, czego potrzebuję, i naprawdę łatwo dobrać odpowiedni model: https://autoswiatla.pl/pl/menu/wybierz-rodzaj-zarowki-10611.html |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|