Strona Główna Forum STOWARZYSZENIA ELEKTRYKÓW POLSKICH
Witamy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Skuteczne metody na domowe porządki
Autor Wiadomość
Ankart 
Uczestnik forum

Wysłany: 08-05-26, 12:40   Skuteczne metody na domowe porządki

Wychodzę z założenia, że każda minuta zaoszczędzona na sprzątaniu to minuta odzyskana na przyjemności, więc zawsze szukam najprostszych dróg. Moim zdaniem kluczem do sukcesu jest czyszczenie bez chemii, które eliminuje konieczność wielokrotnego płukania powierzchni i czekania, aż wszystko wyschnie bez zacieków. Stosuję tę metodę do niemal każdej powierzchni w domu, od kafelków po delikatne meble, i widzę, że to po prostu działa. Cenię sobie fakt, że nie muszę pamiętać o kupowaniu kolejnych zapasów płynów, bo moimi jedynymi narzędziami są woda i trwałe czyściki. To daje mi poczucie niezależności i sprawia, że dom jest zawsze gotowy na gości, nawet gdy mam na ogarnięcie tylko kilka chwil. Jakie macie opinie o trwałości takich nowoczesnych rozwiązań, czy faktycznie wytrzymują u Was próbę czasu przy codziennym, intensywnym używaniu?

dżejlaa
Uczestnik forum

Wysłany: 04-07-26, 13:56   

Cześć wszystkim! Jesteśmy w trakcie odświeżania wnętrz i szukam pojedynczych elementów zabudowy, żeby sensownie zagospodarować przestrzeń pod umywalką i nad pralką. Kluczowa jest dla mnie wysoka SŁOWO ZABRONIONE materiałów na wilgoć i parę. Wpadły mi w oko wiszące szafki łazienkowe w salonie Emka Meble. Czy któraś z Was kupowała u nich meble do wilgotnych pomieszczeń? Jak oceniacie jakość okleiny po dłuższym czasie?

Odpowiedz do tematu