|
Forum STOWARZYSZENIA ELEKTRYKÓW POLSKICH
Witamy :)
|
|
Skuteczne metody na domowe porządki |
| Autor |
Wiadomość |
Ankart
Uczestnik forum

|
Wysłany: 08-05-26, 12:40 Skuteczne metody na domowe porządki
|
|
|
| Wychodzę z założenia, że każda minuta zaoszczędzona na sprzątaniu to minuta odzyskana na przyjemności, więc zawsze szukam najprostszych dróg. Moim zdaniem kluczem do sukcesu jest czyszczenie bez chemii, które eliminuje konieczność wielokrotnego płukania powierzchni i czekania, aż wszystko wyschnie bez zacieków. Stosuję tę metodę do niemal każdej powierzchni w domu, od kafelków po delikatne meble, i widzę, że to po prostu działa. Cenię sobie fakt, że nie muszę pamiętać o kupowaniu kolejnych zapasów płynów, bo moimi jedynymi narzędziami są woda i trwałe czyściki. To daje mi poczucie niezależności i sprawia, że dom jest zawsze gotowy na gości, nawet gdy mam na ogarnięcie tylko kilka chwil. Jakie macie opinie o trwałości takich nowoczesnych rozwiązań, czy faktycznie wytrzymują u Was próbę czasu przy codziennym, intensywnym używaniu? |
|
|
|
 |
dżejlaa
Uczestnik forum

|
Wysłany: 04-07-26, 13:56
|
|
|
| Cześć wszystkim! Jesteśmy w trakcie odświeżania wnętrz i szukam pojedynczych elementów zabudowy, żeby sensownie zagospodarować przestrzeń pod umywalką i nad pralką. Kluczowa jest dla mnie wysoka SŁOWO ZABRONIONE materiałów na wilgoć i parę. Wpadły mi w oko wiszące szafki łazienkowe w salonie Emka Meble. Czy któraś z Was kupowała u nich meble do wilgotnych pomieszczeń? Jak oceniacie jakość okleiny po dłuższym czasie? |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|