|
Forum STOWARZYSZENIA ELEKTRYKÓW POLSKICH
Witamy :)
|
Zamknięty przez: Jarek79 22-06-15, 14:01 |
Jak się zarejestrować i wypełnić profil? |
Autor |
Wiadomość |
ŚP KSKRAK_Krystyn
Aktywny uczestnik forum

|
Wysłany: 23-10-05, 14:13 Jak się zarejestrować i wypełnić profil?
|
|
|
Witam wszystkich, Koleżanki i Kolegów na FORUM.
Szanowni użytkownicy zarejestrowani i przyszli, w profilu należy wpisać swoje miasto. Wiem, że czasami ktoś nie chce się ujawniać z różnych powodów, to wówczas można wpisać choćby województwo. Dzięki temu można nawiązać kontakty z znajomymi w tym samym mieście.
Proponuję również wpisywanie swojego emaila. Dzięki temu można otrzymywać prywatne wiadomości od użytkowników form i jednocześnie przypominam, że adres e-mala jest nie widoczny dla innych użytkowników.
Jeśli ktoś się nie wstydzi, to może podać datę urodzenia. Pomaga to w rozmowach na forum.
Można nawet wstawić swoje zdjęcie lub logo itp., w formacie max 100x100 pikseli.
Jeśli ktoś nie umie zmniejszyć swojego zdjęcia do wymaganych formatów 100x100 px, to proszę przesłać na mój email i ja to zrobię.
Pozostałe dane nie są wymagane lecz zalecane.
UWAGA
Na ekranie w profilu pojawia się graficzny numer, który zmienia się w czasie. Numer ten jest w celu aby tzw. roboty się nie rejestrowały.
Po wypełnieniu formularza rejestracji należy odświeżyć ekran gdyż numer ten może się między czasie zmienić, następnie wpisać widoczny numer i wysłać profil do rejestracji.
Ps.
To jest prośba, propozycja a nie żądanie. |
Ostatnio zmieniony przez Jarek79 02-03-08, 09:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|